Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vinnaren av Flipbelt

16 september 2014

Vinnaren av ett fint Flipbelt är…

Susanne Dickson

Susanne skriver: ”Just hämtat mig från en månads sjukdom, hjärnhinneinflammation, på väg tillbaka, det är tungt och jag behöver all uppmuntran jag kan få liksom hjälp att hålla reda på prylarna, då huvudet inte hänger helt med. Jag måste ta det lugnt i spåret. Jag vill därför vinna ett rosa flipbelt i stl s. Håller tummarna!
Hälsningar Susanne”

Annons

Stort grattis Susanne, du är just nu ägare av ett Flipbelt. Som kan hjälpa dig hålla ordning på dina prylar i spåret. Stort GRATTIS!

IMG_7464.JPG

Jag är medveten om att jag borde meddelat vinnaren i går (måndag) men den eftermiddagen, kvällen och natten tillbringade jag och min yngsta son (9 år) på Astrid Lindgrens barnakut dit vi fick åka in snabbt. Det var tack och lov inget livhotande utan symtomen får klinga ut stegvis. Jag ber tusen gånger om ursäkt för detta, men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar