Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Visslande lister och MammaMageutbildning

6 februari 2015

Ett regnigt och blåsigt Åre, där befinner jag mig. Årenaprapaterna har bjudit in kollegor och tränare till utbildning för cert MammaMagetränare. Jätteskoj!

I natt vaknade jag flera gånger av att det visslade högt i mitt rum. Rummen här på Holiday Club är jättefina och sängarna sköna. Men jag vaknade av att det visslade som tusan. Typ tinnitus gånger 100. Ute blåste det och regnade på tvären. Nästan som höststormar. Och visslingarna kom av att det inte är helt tätt i min altandörr utan när det blåser så viner det i listerna. Så det blev öronproppar i båda öronen (brukar annars bara ha i ett öra för att höra lite), kudde över huvudet när jag låg på sidan och så pianomusik från mobilen och Spotify. Då gick det att sova okej.

Annons

Tänk vilket väderomkast. i går när jag landade på Östersunds flygplats var det -19 grader. I dag några grader plus och riktigt renoväder.

Den här utbildningen har vi delat upp på tre dagar istället för två – som jag annars brukar ha. Detta för att alla som vill ska kunna åka skidor och/eller träna under ledig tid. Ett riktigt skönt upplägg! Men i dag blev det inte skidor för någon av oss tror jag.

2015-02-06 10.07.42

Gott fika under dagarna…

Själv tog jag mig till Sports Gym – tidigare Golds Gym och Jocks – här i Åre och körde ett långpass. Otroligt skönt. På väg ned till hotellet igen hade jag behövt skridskor på de isblanda vägarna… Ha ha haa

2015-02-06 17.01.13

Nu blir det middag på hotellet med alla trevliga deltagare. Och sista kursdagen imorgon. Skön fredagkväll!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar