Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Yes! Det mesta går

31 mars 2014

Jag har just överträffat mig själv. Eller i alla fall är jag mäkta stolt över mig själv. Jag har just sprungit 13 km på ett löpband! I kontinuerlig takt! Wiiihooo! Maken till motivationsdödare får man leta efter..

Annons

20140331-183004.jpg

Men allt går. Bara man vill tillräckligt och ser det som en utmaning.
Ute är det 37 grader varmt så löparbandet är enda alternativet. Att springa intervaller på löparband är okej, men i samma takt. I en timme. Oj, oj.

Men jag föreställde mig Rubin Mc Raes min om han varit här o jag avbrutit på grund av tråkighet… Otänkbart :). Så det var bara att springa på.

Och jag klarade det! Tjohooo! Vill man nå ett mål så är det ibland bara att göra saker, även om de inte är så himla roliga.

Min runda blev:
1 km uppvärmning, 8 km i kontinuerligt tempo (5 min/km) och 4 km snabbare i jämnt tempo (4.45 min/km). Sen nedvarvning. Allt enligt coach Rubins program.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar